Wij stellen de reacties van onze klanten altijd zeer op prijs en waarderen het enorm als onze klanten hun mening en ervaring willen delen.

U kunt hieronder uw recensie plaatsen.

(Uw reactie zal binnen 4 uur verschijnen op onze website.)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Breuer Klimaattechniek
Average rating:  
 50 reviews
 by Mirjam

Fantastische service! Keurige hardwerkende monteurs. Zeer prettige communicatie. Goed advies. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Echt een aanrader!

 by Ed de kleine

Ik heb nog nooit zulke fijne harde en nette werkers over de vloer gehad.
Het contact met Breuer was al zeer goed .ook met het kiezen van de airco ging het niet om de duurste apparaten, maar wel om de kwaliteit.
Ik kan en zal ook iedereeen deze zaak aanbevelen .
Klasse

 by Jacqueline Heijman

Fijn bedrijf. De communicatie is goed. Ze werken snel en efficiënt. Gisteren hebben ze een airco in mijn slaapkamer geïnstalleerd, en die doet het goed. Ze hebben heel netjes gewerkt. De monteurs zijn buitengewoon prettig in de omgang. Een aanrader!

 by Peter Spruit

Dinsdag 23 augustus 2022 worden onze vier airco's geleverd, tot nu toe gaat alle contact voortreffelijk. Morgen volgt een update!

 by Jeroen

Snelle levering, goede service, alles mooi en netjes afgewerkt en werkplek opgeruimd. Fijn ook dat ze een onderhoudscontract aanbieden.
Vannacht met airco gespslapen, het leek wel alsof ik in een hotelkamer sliep. Dit had ik eerder moeten doen. Breuerklimaattechniek is een top bedrijf.

 by Wouter

Breuer heeft 4 LG airco's geplaatst waarvan 3-op-1 multi-split en 1 single-split. Verder is de oude Airco ontkoppeld en afgevoerd.
De communicatie was zeer prettig, het meedenken was erg fijn, de oplossing is weloverwogen gekozen, het werk is netjes uitgevoerd en ik ben blij met het resultaat!

 by Ed Bakker

Na een prettig gesprek bij mij thuis gekozen voor een Mitsubishi airco.
Deze is dezelfde week nog geplaatst.
Top dat dit zo snel mogelijk was.
Alles netjes naar wens geplaatst en de oude airco verwijderd.
De werkplek netjes schoongemaakt.
Dikke 10 voor dit bedrijf.

 by William Jonker

Rene en Frank hebben vandaag bij ons een Panasonic duo split unit geplaatst. Wij hebben voor Breur gekozen vanwege het prettige contact maar ook het echt meedenken wat betreft oplossingen. Dit bedrijf is een echte aanrader

 by Elmer Koene

Breuer heeft bij ons een dubbele airco geplaatst. Naast goed advies in het voortraject, het ontzorgen door afvoer van de oude unit, hebben ze fijn meegedacht over het zodanig plaatsen dat leidingen mooi weggewerkt konden worden. Fijne mensen om over de vloer te hebben.

 by Cab Bik

In augustus vorig jaar (2020) heb ik door Breuer warmtetechniek 2 Panasonics TZ20 laten plaatsen. Daar ben ik uiterst tevreden over. Het zijn stille apparaten die over een WIFI functie beschikken. Voor dit jaar stond de woonkamer op de planning om voorzien te worden van airco. Ik zeg wel airco, maar de aanschaf was bedoeld voor koelen en verwarmen. Want dat doen die Panasonics als de beste. Frank en René waren keurig op tijd. Ik heb een bakkie koffie gezet en ondertussen gingen beide als een geolied team aan de slag. Harde werkers moet je koesteren, en dus snel wat kroketten in de airfryer gedaan. We maakten een korte stop voor de innerlijke mens. En zo rond 12.00 waren de mannen goeddeels klaar ... totdat ik ....🤦🏾‍♂️ .. besefte dat ik de verkeerde kleur had gekozen voor de verbindingspijp naar buiten. Ik had gekozen voor beige, maar ik had voor wit moeten kiezen. Mijn fout dus 😬. Echter, alles was al gemonteerd. Toch was het voor de beide mannen geen moeite om dit voor mij te veranderen. Het vergde uiteindelijk een halve demontage van het gedane werk. Top dat jullie dit alsnog voor mij gefixt hebben. De kleur beige zou voor mij een eeuwige ergernis zijn geweest. Oh ja vergeet ik bijna te zeggen dat ze netjes, schoon en secuur werken. En alle verpakkingstroep nemen ze ook weer mee. Het is natuurlijk een no-brainer om te vragen of ik dit bedrijf zal aanbevelen. Maar om het maar definitief helder te zeggen : YES ..👍🏼👍🏼

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»