Wij stellen de reacties van onze klanten altijd zeer op prijs en waarderen het enorm als onze klanten hun mening en ervaring willen delen.

U kunt hieronder uw recensie plaatsen.

(Uw reactie zal binnen 4 uur verschijnen op onze website.)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Breuer Klimaattechniek
Average rating:  
 40 reviews
by Eduard on Breuer Klimaattechniek

Aangeraden door vrienden. Snelle en nette service (totaal geen troep in huis). Prettig in de omgang, denken goed en praktisch mee. Zeer aan te bevelen!

by Joop en An van Rossen on Breuer Klimaattechniek

Na een aantal jaren met snikhete zomerse periodes besloten tot aanschaf van airco.
Bij een zoektocht op Google kwamen wij uit bij Breuer. Prima recensies en niets is minder waar gebleken.
Frank en René werken met humor, zelfspot en nemen voor zichzelf uitsluitend genoegen met een perfecte afwerking.
Alles is strak aangelegd met oog voor het kleinste detail en tegen een concurrerende prijs.
Ook zin in airco? Doe jezelf een plezier en bespaar je een zoektocht naar de beste gespecialiseerde installateur. Uit ervaring zeggen wij: Breuer.

by Nanda en Jorke on Breuer Klimaattechniek

op advies van vrienden kregen we dit adres en ze hebben niet gelogen over de service en de prijs. Op kundige wijze is de airco in onze slaapkamer geplaatst waarbij alles super netjes in afgewerkt en achtergelaten. We zijn ontzettend tevreden en komen zeker terug als we voor de woonkamer ook een airco willen.

by Chris on Breuer Klimaattechniek

Na een korte zoektocht in het doolhof van airco installateurs heb ik gekozen voor een regionale installateur. Breuer Klimaattechniek had goede reviews en een informatieve website. Ik heb bewust niet gekozen voor een dozenschuiver met een prijsbreker. Ik wil na de aankoop ook graag nog wat service. Via telefonisch contact een heldere uitleg gekregen over merk keuzes en kwaliteit. Vervolgens een prijs afgesproken waar we beide tevreden mee kunnen zijn. Frank heeft samen met René 2x PANASONIC TZ20 geïnstalleerd op resp. dakkapel en 1e etage. Aanvankelijk wilde ik een LG, maar de specificaties van PANASONIC sloten beter aan op mijn wensen. De airco voldoet volledig aan de verwachting en beschikt over een functionele WIFI aansturing. Op einde van de installatie was er bij mij nog een kleine schoonheidswens en die werd met een glimlach vervuld. Frank en René, allebei goed werk geleverd.! Nu sparen voor een airco in de huiskamer. We spreken elkaar begin volgend jaar.

by N van Dijk on Breuer Klimaattechniek

Met het vooruitzicht op de langste hittegolf in de historie van Nederland toch maar besloten om een airco op zolder te laten plaatsen. Uitgekomen bij Breuer Klimaattechniek. Zoals anderen reeds vermeld hebben gewoon een hele degelijke partij. Prijs/kwaliteit verhouding is prima, installatie vlot, alles keurig achtergelaten en een duidelijke uitleg!

Mocht je dus zonder zorgen een airco willen laten plaatsen dan kun je dat gerust aan deze heren overlaten.

by Nathan Meeuwsen on Breuer Klimaattechniek

Gehele proces van offerte tot plaatsing is fantastisch verlopen. Vakkundig advies over plaatsing. Na plaatsing van 2 binnenunits alles heel netjes afgewerkt en netjes achtergelaten. Ook duidelijke instructies over werking apparatuur.

Monteurs zijn attent en vriendelijk. Mijn advies: Zoek niet verder en laat uw airco's plaatsen door Breuer Klimaattechniek!

Wij zullen iedereen deze partij aanbevelen.

by Wim veraar on Breuer Klimaattechniek

Paar weken terug 2 airco’s laten plaatsen, waaronder een mooi design airco. Heldere offerte vooraf en goede uitleg. Plaatsing is zeer soepel en flexibel verlopen met constante terugkoppeling. Zeer professioneel en vakkundig, en ook gewoon doen wat ze beloven, top !

by Joris on Breuer Klimaattechniek

Wij zijn erg tevreden over het hele proces met Breuer klimaattechniek. Van advies/offerte tot en met de installatie van de airco in onze woning, alles is professioneel en vakkundig gedaan.

by Rik on Breuer Klimaattechniek

Gisteren door Breuer Klimaattechniek twee airco units in mijn woning laten plaatsen. Het is erg netjes gedaan. Binnenshuis zijn er bijna geen leidingen of draden te zien. Behoudens de units is alles netjes weggewerkt. Verder is Breuer betrouwbaar en goed bereikbaar. Ik kan deze firma iedereen aanbevelen.

by CJ de Melker on Breuer Klimaattechniek

Na een tijd op zoek te zijn geweest naar een installateur voor het plaatsen van meerdere airco's ben ik uitgekomen bij Breuer Installatietechniek en daar ben ik ontzettend blij mee. Ten eerste verliep de communicatie vriendelijk en vooral begrijpelijk, maar was de prijs ook nog eens erg scherp geprijsd.

Daarnaast denken ze bij Breuer niet alleen aan hun portemonnee maar vooral aan die van hun klant. Ze geven eerlijk advies en raden bijvoorbeeld duurder apparatuur af zodra een goedkoper alternatief een net zo'n goed resultaat zal opleveren. Zo viel uiteindelijk mijn toch al scherpe offerte net weer iets goedkoper uit, dat is dus dubbel cool!

De installatie liep net zoals het voortraject vlot, uiterst vriendelijk en met oog voor ieder detail. Zo zijn er bij mij drie airco's met twee buitenunits geplaatst. Ieder draadje is netjes weggewerkt en alles werkt als een zonnetje of moet ik ijspegel zeggen?

Kortom, mocht je dus op zoek zijn naar een installateur van één of meerdere airco's, zoek dan niet verder en kies zorgeloos voor Breuer Klimaattechniek, dan weet je dat het goed zit en voordelig uitpakt.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»