Wij stellen de reacties van onze klanten altijd zeer op prijs en waarderen het enorm als onze klanten hun mening en ervaring willen delen.

U kunt hieronder uw recensie plaatsen.

(Uw reactie zal binnen 4 uur verschijnen op onze website.)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Breuer Klimaattechniek
Average rating:  
 34 reviews
by Wim veraar on Breuer Klimaattechniek
Plaatsing 2 airco’s

Paar weken terug 2 airco’s laten plaatsen, waaronder een mooi design airco. Heldere offerte vooraf en goede uitleg. Plaatsing is zeer soepel en flexibel verlopen met constante terugkoppeling. Zeer professioneel en vakkundig, en ook gewoon doen wat ze beloven, top !

by Joris on Breuer Klimaattechniek

Wij zijn erg tevreden over het hele proces met Breuer klimaattechniek. Van advies/offerte tot en met de installatie van de airco in onze woning, alles is professioneel en vakkundig gedaan.

by Rik on Breuer Klimaattechniek
Netjes en betrouwbaar

Gisteren door Breuer Klimaattechniek twee airco units in mijn woning laten plaatsen. Het is erg netjes gedaan. Binnenshuis zijn er bijna geen leidingen of draden te zien. Behoudens de units is alles netjes weggewerkt. Verder is Breuer betrouwbaar en goed bereikbaar. Ik kan deze firma iedereen aanbevelen.

by CJ de Melker on Breuer Klimaattechniek
Meedenkend vakman met fair pricing.

Na een tijd op zoek te zijn geweest naar een installateur voor het plaatsen van meerdere airco's ben ik uitgekomen bij Breuer Installatietechniek en daar ben ik ontzettend blij mee. Ten eerste verliep de communicatie vriendelijk en vooral begrijpelijk, maar was de prijs ook nog eens erg scherp geprijsd.

Daarnaast denken ze bij Breuer niet alleen aan hun portemonnee maar vooral aan die van hun klant. Ze geven eerlijk advies en raden bijvoorbeeld duurder apparatuur af zodra een goedkoper alternatief een net zo'n goed resultaat zal opleveren. Zo viel uiteindelijk mijn toch al scherpe offerte net weer iets goedkoper uit, dat is dus dubbel cool!

De installatie liep net zoals het voortraject vlot, uiterst vriendelijk en met oog voor ieder detail. Zo zijn er bij mij drie airco's met twee buitenunits geplaatst. Ieder draadje is netjes weggewerkt en alles werkt als een zonnetje of moet ik ijspegel zeggen?

Kortom, mocht je dus op zoek zijn naar een installateur van één of meerdere airco's, zoek dan niet verder en kies zorgeloos voor Breuer Klimaattechniek, dan weet je dat het goed zit en voordelig uitpakt.

by K. Grimminck on Breuer Klimaattechniek
Super tevreden

Super tevreden over de aankoop en plaatsing van onze airco. Snelle reactie op onze aanvraag en een duidelijke offerte. De installateur heeft goed meegedacht en kwam met een idee voor plaatsen zodat er helemaal geen kabels of goten te zien zijn. Een optie waar wij niet aan gedacht hadden. Ik val in herhaling maar ????????

by Huib en Lenie on Breuer Klimaattechniek
Installatie Airco Panasonic Split-unit

Deskundig advies, op tijd geleverd en net werk afgeleverd .

by jaap kroon on Breuer Klimaattechniek
complimenten stephan

Vandaag 15 april een airco laten plaatsen door de firma `Breuer en inderdaad zoals de recensies al aangaven prima bedrijf met de juiste vakkennis en het leveren van een prima resultaat. Stephan bedankt voor vandaag (was nog gezellig ook`). Je hebt prima werk afgeleverd.
Ik kan dit bedrijf echt aan iedereen aanraden en de recensies kloppen echt.
Nogmaals bedankt Frank voor de goede en duidelijke communicatie en `Stephan bedankt voor het geleverde resultaat....thanks (laat de zomer maar komen)
groetjes Jaap en Marlies

by Peter en Annemieke Bal on Breuer Klimaattechniek
airco installatie

Vandaag is de airco bij ons geïnstalleerd. Wat een geweldige service!!!
De monteur heeft zeer kundig werk geleverd met oog voor detail. Hij heeft oplossingen bedacht zonder die op te dringen. We waren na plaatsing van de buitenunit niet helemaal content, maar daar is meteen iets aan gedaan en we zijn nu meer dan tevreden over het eindresultaat. Laat de warmte maar komen; wij zijn er klaar voor.
Wij raden Breuerklimaattechiek van harte aan; u zult er zeker geen spijt van krijgen.

by Dhr Ben Chamach on Breuer Klimaattechniek
Top

Vandaag door de fa Breuer een airco laten plaatsen. Wat een service. Klantgericht en heel behulpzaam.

by Piet en Joke Valkenburg on Breuer Klimaattechniek
Prima installatie van airco

Afgelopen week is door de fa Breuer een airco installatie geplaatst.
Zij hebben dit niet alleen tot volle tevredenheid aangelegd en geïnstalleerd; zij hebben tevens aangetoond nette werkers te zijn, die alles keurig opgeruimd hebben achtergelaten. Klasse!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»