Wij stellen de reacties van onze klanten altijd zeer op prijs en waarderen het enorm als onze klanten hun mening en ervaring willen delen.

U kunt hieronder uw recensie plaatsen.

(Uw reactie zal binnen 4 uur verschijnen op onze website.)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Breuer Klimaattechniek
Average rating:  
 54 reviews
 by Margot Hitters

Vandaag is mijn airco geïnstalleerd…zoooo blij mee!
Breuer Klimaattechniek is een bijzonder prettig bedrijf om mee te werken. Voor ieder probleem is een oplossing. Ik beveel Breuer Klimaattechniek dan ook van harte aan.

 by Margreeth

Vandaag is de airco in de woonkamer geplaatst. Na een zeer prettige ervaring bij de aanvraag van de offerte, nu ook een zeer prettige ervaring bij het plaatsen.
De mannen werken vlot, nauwkeurig en gaan rustig hun gang.
Ook de airco die wij al hadden bij de mannen in de service gedaan.
Prima bedrijf! Een aanrader dus!

 by ingrid fakkel

Gisteren 3 airco’s laten plaatsen naar volle tevredenheid. Heel prettig en goed begeleid bij het maken van de keuzes van onze airco’s. De monteurs waren zeer vriendelijk, professioneel en ook tijdens montage zijn we goed begeleid in alles wat men ging doen. Alles is in 1 dag gemonteerd en daarna keurig opgeruimd . Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

 by Ed

Vandaag een panasonic 2,5 kw airco laten plaatsen op de slaapkamer.
Vorig jaar ook een airco laten plaatsen door dit bedrijf.
Van aanvraag offerte tot montage zeer tevreden.
Kon al op zeer korte termijn gerealiseerd worden.
Keurige hardwerkende monteurs.
Alle rommel netjes opgeruimd.
Ik zit nog te twijfelen of er op zolder ook een airco moet komen.
Zodra dit duidelijk is neem ik zeker weer kontakt op met dit bedrijf.

 by Mirjam

Fantastische service! Keurige hardwerkende monteurs. Zeer prettige communicatie. Goed advies. Goede kwaliteit voor een goede prijs. Echt een aanrader!

 by Ed de kleine

Ik heb nog nooit zulke fijne harde en nette werkers over de vloer gehad.
Het contact met Breuer was al zeer goed .ook met het kiezen van de airco ging het niet om de duurste apparaten, maar wel om de kwaliteit.
Ik kan en zal ook iedereeen deze zaak aanbevelen .
Klasse

 by Jacqueline Heijman

Fijn bedrijf. De communicatie is goed. Ze werken snel en efficiënt. Gisteren hebben ze een airco in mijn slaapkamer geïnstalleerd, en die doet het goed. Ze hebben heel netjes gewerkt. De monteurs zijn buitengewoon prettig in de omgang. Een aanrader!

 by Peter Spruit

Dinsdag 23 augustus 2022 worden onze vier airco's geleverd, tot nu toe gaat alle contact voortreffelijk. Morgen volgt een update!

 by Jeroen

Snelle levering, goede service, alles mooi en netjes afgewerkt en werkplek opgeruimd. Fijn ook dat ze een onderhoudscontract aanbieden.
Vannacht met airco gespslapen, het leek wel alsof ik in een hotelkamer sliep. Dit had ik eerder moeten doen. Breuerklimaattechniek is een top bedrijf.

 by Wouter

Breuer heeft 4 LG airco's geplaatst waarvan 3-op-1 multi-split en 1 single-split. Verder is de oude Airco ontkoppeld en afgevoerd.
De communicatie was zeer prettig, het meedenken was erg fijn, de oplossing is weloverwogen gekozen, het werk is netjes uitgevoerd en ik ben blij met het resultaat!

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»