Winkelen is het leukst als het klimaat in de winkel zo aangenaam mogelijk is! Op warme maar ook op de koude dagen. Klanten die zich prettig voelen blijven graag wat langer. Dus wil je voor de bezoekers van je winkel graag een aangenaam binnenklimaat creëren? Neem dan snel contact met ons op.

Als ondernemer wil je echter wel dat exploitatiekosten beheersbaar blijven en daarbij spelen duurzame overwegingen zoals energiezuinigheid en verwarmen zonder gas een grote rol.
En wat te denken van je medewerkers? Ook voor hen is een prettig binnenklimaat noodzakelijk. Zo kunnen ze de hele dag door fris en scherp klanten te woord staan.

Een airconditioningsysteem is dé manier om klimaatbeheersing toe te passen op efficiënte en energiezuinige wijze. Van een kleine boetiek tot een megastore, met één airconditioningsysteem kan het gehele pand voorzien worden van klimaatbeheersing.
Behalve koelen en verwarmen van de winkelruimte(s) kunnen zaken zoals een luchtgordijn, warm tapwater, ventilatie en warmteterugwinning geïntegreerd worden in het systeem. Dus of dat nu een groot VRF-systeem (vanaf 6 ruimtes) is of een kleiner split-systeem (1 tot 5 ruimtes), wij staan klaar voor u!

X